0 Kč

0 produktů

Můj košík

 
 777 299 170   

Regenerace

Ultra-Regenerační maska

Ultra-Regenerating mask

Kód:

01180

Množství:

250 ml

Typ:

Před šamponem

Před šamponem

Aktivní látky:

Olivové máslo, kyselina hyaluronová, kolagen, keratin.

Popis:

Tato emulze obsahuje tři hlavní aktivní látky – keratin, kyselinu hyaluronovou a kolagen.

Keratin posiluje vlasy tím, že doplňuje přirozený protein vlasů a tím zlepšuje sílu a elasticitu. Zároveň oživuje přirozenou ochrannou vrstvu vlasů.

Kolagen vlasy pokrývá a dodává ochranný povlak. Kyselina hyaluronová je silně hydratační molekula, která je schopná na sebe navázat vodu až tisíckrát těžší než ona sama, čímž nasycuje vlasový folikul a dodává mu nezbytnou vlhkost.

Tato emulze rovněž obsahuje olivové máslo, které zvlhčuje a vyživuje vlasy.

Tato maska pomáhá předcházet přirozené oxidaci vlasů a zároveň je zevnitř regeneruje. Ošetřuje známky stárnutí vlasů a obnovuje vlasové živiny, které se vlivem času vytrácí. Vlasy jsou zesílené a vlasové vlákno je vyživené a obnovené. Tento produkt je doporučen pro zralé, mdlé, velmi suché a poškozené vlasy.

Použití:

Maska musí být aplikována nejméně 20 minut před použitím šamponu a to na nejvíce suchá nebo poškozená místa. Dobře vmasírujte a nechte působit 20 až 30 minut.

Pokud chcete zvýšit účinnost produktu, tak vlasy zakryjte kosmetickou čepicí na zábaly nebo horkým vlhkým ručníkem.

Poté pečlivě opláchněte a pokračujte s doporučeným ošetřujícím šamponem. Pro dosažení nejlepších výsledků musí být tato maska použita jednou až dvakrát za týden po dobu nejméně jednoho měsíce.

Zamezte kontaktu s očima.

Cena:

890 Kč   190 Kč

Koupit

vyprodáno

<< předchozí v této kategorii
další v této kategorii >>